Početak » Proizvodi » Cobra-200

Novo
Cobra-200

Cobra-200


10 €
1 kutija
19 €
2 kutije
45 €
5 kutija
70 €
10 kutija

Opis


Šta su Cobra 120 tablete?

Cobra 120 tablete omogućavaju dugotrajnije i čvršće erekcije kod muškaraca. Muškarci koji koriste Cobru imaju bolji i duži seksualni odnos. Lek je dizajniran za muškarce koji imaju problem impotencijom. Razlog delovanja Cobra 120 mg tablete leži u aktivnom sastojku sildenafilu koji sadrži i Kamagra. Glavna razlika u poređenju sa poznatijim rođakom je veoma brzo delovanje leka.

Biti uspešan u krevetu, za muškarca je uspeh koji se prenosi i na druge sfere života. Intimni podvizi i snaga dovode do porasta samopouzdanja. Samim tim i do vere u sebe. Naravno, kad do problema u krevetu dođe, to postaje prava tragedija. Nemogućnost da seksualno zadovoljite svog partnera šalje muškarca u depresiju, iz koje se zatim mnogi drugi problemi mogu izroditi. Najčešće, dolazi do takvog problema da se javlja erektilna disfunkcija, nemogućnost ostvarivanja ili održavanja erekcije.

Upotreba i dejstvo

Tablete se uzimaju ne češće od jedne doze dnevno, po potrebi. Koriste se oralno pola sata do 60 minuta pre seksualnog odnosa uz odgovarajući čašu vode ili soka za piće. Zbog osiguravanja pravovremene reakcije leka treba izbegavati preobilne obroke, masnu hranu, nauljenu hranu i sl. Nije zabranjena konzumacija alkohola tokom terapije ovim lekom.

Pola sata po unošenju u organizam postiže se optimalno dejstvo. Vreme trajanja tablete je i do 8 sati, sasvim dovoljno da zajedno sa vašim partnerom iskusite i nekoliko orgazama. Ovo je stvarno efikasan i efektivan način za borbu protiv erektilne disfunkcije i impotencije, koji će vaše erekcije učiniti čvršćim, jačim i dugotrajnijim nego ikada pre.

Glavni sastojak Cobra 120 ng tableta je sildenafil, koji privremeno blokira enzim PDE 5 i podstiče akumulaciju cyclic guanosine monophosphate u tkivu penisa, koji opušta mišiće penisa i pri najmanjem uzbuđenju dovodi do povećanja dotoka krvi u genitalnu regiju.

Sa dozom od 120 mg, sildenafil citrata, Cobra 120 mg je jaca od svih Kamagra preparata, ali sa strane tolerancije na lek to ne treba da vas brine. Naprotiv, čak je i manje komplikacija zabeleženo nego sa konvencionalnim seksualnim pojačavačima. Taj savršeni spoj seksualnog zadovoljstva i Cobra 120 mg vam garantuje nezaboravne noći.

Neželjena dejstva

Negativne reakcije organizma na lek se retko dešavaju. Može doći do vrtoglavice, mučnine i glavobolje. Po pravilu, ove nuspojave same nestaju i nije potrebno medicinski intervenisati.

Naši prijatelji

 

preparati-potencija
kamagra-potencija
potencija-novisad
kamagra-novisad
potencija-srbija

 


Dostava u celoj Srbiju i Evropi

Diskrecija zagarantovana

Naručivanje telefonom, mejlom, sms-om ili webom

Dostupni smo 24h dnevno, 7 dana u nedelji
 

PRATITE NAS

KONTAKT

Potencija
Tel:+ (381) 065 611 7771

© Copyright 2017 Potencija Beograd.