Početak » Proizvodi » Sextreme Black Force

Sextreme Black Force


15 €
1 kutija
28 €
2 kutije
60 €
5 kutija
110 €
10 kutija

Opis


Početak dejstva nakon uzimanja: 20 – 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 24h

Način primene i konzumiranja: Preporučena doza za početak je pola tablete ovog proizvoda. Treba je popiti sa čašom vode oko 20-ak minuta do pola sata pre seksualnog odnosa. Ne preporučuje se uzimanje više od 200 mg, odnosno jedne tablete, na dan.

Napomena: Alkohol, obilna i masna hrana uveliko smanjuju efekat.

SASTAV
Sastav proizvoda je isti kao i originalni Kamagra proizvodi ali u duplo većoj količini. Jedna Sextreme Black Force 200mg tableta sadrži 200mg Sildenafil citrata. Zbog toga, ove tablete od 200mg imaju fantastičan efekat, veliku brzinu delovanja i maksimalno trajanje.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Sextreme 200 mg Black Force proizvodi Shree Venkateš i koristi se kao moćnija zamena za brendirane proizvode kao što su Kamagra ili Viagra. Oni sadrže samo 100mg aktivnog sastojka sildenafil i koji se koristi za tretman impotencije (erektilne disfunkcije). Zato Sextreme Black Force od 200mg, počinje da deluje veoma brzo, dejstvo traje jako dugo i pruža fenomenalan efekat i užitak.

Koristi se za dostizanje izuzetno duge erekcije i neverovatnog seksualnog odnosa. Sidenafil deluje tako što poboljšava protok krvi u penisu, pa se time lako i veoma uspešno i brzo postiže čvrsta erekcija.

NEŽELJENA DEJSTVA
Sextreme Black Force 200mg, kao i ostali preparati, može izazvati nuspojave. Neželjeni efekti su jako slabi i brzo prolaze. Najčešće su to rumenilo u licu i slaba glavobolja.

Ostala neželjena dejstva su veoma retka. U tim slučajevima zabeleženi su efekti kao što su dijareja, začepljenje nosa, zamućenje vida i vrtoglavica. Obratite se lekaru odmah ukoliko imate erekciju duže od 5 časova.

U slučaju da neka neželjena dejstva postanu ozbiljnija, ili ukoliko se primete neželjeni efekti koji ovde nisu nabrojani, treba obavestiti farmaceuta ili lekara.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Naši prijatelji

 

preparati-potencija
kamagra-potencija
potencija-novisad
kamagra-novisad
potencija-srbija

 


Dostava u celoj Srbiju i Evropi

Diskrecija zagarantovana

Naručivanje telefonom, mejlom, sms-om ili webom

Dostupni smo 24h dnevno, 7 dana u nedelji
 

PRATITE NAS

KONTAKT

Potencija
Tel:+ (381) 065 611 7771

© Copyright 2017 Potencija Beograd.